Leuk dat je AchterhoekBrocante bezoekt!


Even voorstellen.....

Ik ben Dorien (geboren in 1977) en ik woon in het mooie Barchem in de Achterhoek.

Mijn passie voor oude (brocante) spullen begint wanneer ongeveer 20 jaar ben.

Uit de erfenis van mijn oma kreeg ik een pastelgele melkkan van Petrus Regout. Deze vond ik zo mooi dat ik op rommelmarkten (Marktplaats bestond toen nog niet) naar aanvullingen ging zoeken.

De eerste jaren kocht ik alleen maar gele items. Later begon ik ook de andere pastel kleuren te verzamelen en toen was het hek van de dam! Er staan in huis dan ook 3 kasten vol met pastelservies!

Ondertussen verzamel ik ook andere serviezen gemaakt in Maastricht. Veelal is dit dan uitgevoerd in de art-deco-stijl of constructivisme.

 

In mijn webwinkel verkoop ik veel servies uit Maastricht, maar je vindt er ook leuke brocante, curiosa, glas, art-deco, retro en vintage.

   

Veel snuffelplezier op AchterhoekBrocanteVragen?

Heb je vragen? Laat dan even een berichtje achter via het contactformulier of stuur een mailtje naar dorien@achterhoekbrocante.nl. 

 

Tweedehands

Al deze spullen zijn tweedehands (misschien al wel derdehands) en vanwege de leeftijd kunnen ze er niet als nieuw uitzien. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk de oneffenheden hiervan weer te geven of te omschrijven.