Verzending

Als u één of meerdere artikelen in uw winkelmand heeft geplaatst kunt u hier ook zien wat de verzendkosten van uw totale bestelling zal zijn. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een automatisch gegenereerde bestelbevestiging.

Binnen drie werkdagen wordt uw bestelling verzonden, hiervan ontvangt u een bericht met hierin de Track & Tracé code, zodat u weet wanneer uw bestelling bezorgd wordt.

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL (binnen Nederland) of MyParcel (buiten Nederland).

 

Afhalen

Indien u het prettig vindt om uw bestelling af te halen, of gewoon omdat u in de buurt bent of woont, is dat natuurlijk mogelijk.

Middels het maken van een afspraak via dorien@achterhoekbrocante.nl spreken we een geschikt moment af.

U kunt op het moment van afhalen (gepast) contant betalen of via een PIN-transactie.

 

Duurzaam verpakkingsmateriaal

 

Voor het beschermen van de producten en het verpakken van de bestelling gebruiken wij bij voorkeur hergebruikt materiaal. Dit om onnodige verspilling en productie tegen te gaan.

U kunt dus uw bestelling thuis krijgen in een verpakking welke al eerder is gebruikt of in een doos van een ander bedrijf. Ook kunnen er bijvoorbeeld kranten worden gebruikt om uw pakketje op te vullen, zodat het artikel in goede staat bij u aan komt.

 

Bestelling retourneren

Wij doen ons best om bij elk artikel een zo’n duidelijk mogelijke omschrijving van de staat van het artikel te geven. Ook de foto’s geven een duidelijk beeld van het artikel. Het gaat om items die al heel wat jaren zijn meegaan, hierbij zijn kleine gebruikssporen niet vreemd. Je kunt van ons verwachten dat wat je online ziet er thuis niet ineens anders uitziet.

Mocht u na ontvangst toch niet tevreden zijn, dat vinden wij dit uiteraard jammer, maar retourneren kan wel. Wij vragen u dit zo spoedig mogelijk en binnen 14 werkdagen na ontvangst van het artikel te melden aan ons.

Voorwaarden voor retourneren zijn dat het product niet door u gebruikt en/of beschadigd is.

De kosten die gemaakt worden voor terugsturen zijn voor eigen rekening.

 

Werkwijze retourneren:

Stuur een mail naar dorien@achterhoekbrocante.nl met hierin:

  • Uw naam & adres;
  • Uw bankrekeningnummer;
  • Opgaaf van reden retour zouden we fijn vinden, maar dit is niet verplicht.

U ontvangt dan van ons per mail de bevestiging van uw retour met hierbij ons retouradres.

Wij vragen u dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen het artikel goed verpakt terug te sturen. De aankoopprijs (exclusief verzendkosten) van het artikel wordt dan zo spoedig mogelijk en ook binnen 14 dagen op uw rekening terug gestort.

 

Opsparen

Het is natuurlijk ook mogelijk om artikelen op te sparen om verzendkosten uit te sparen.

Stuur me dan even een mailtje, dan is dat zo geregeld!